Vă invităm sa cititi postarile noastre

Modificari microbuze profesionale

Mercedes-Benz Sprinter, o utilitara, transformată într-un birou de lux pe roţi

Cei de la Barbus au dat dovada inca o data de profesionalism

Când te gândeşti la Mercedes-Benz Sprinter îţi imaginezi, de obicei, o dubă albă care transportă marfă din punctul A în punctul B. Dar un Sprinter poate face mult mai multe lucruri, după cum ne arată cei de la Brabus..

Un Mercedes-Benz Sprinter e bun la casa omului. Pe de-o parte, poate să transporte toată mobila din casă dacă vrei să te muţi. Pe de altă parte, poate fi transformat în vehiculul suprem de transport persoane. Şi, după cum ne arată cei de la Brabus, poate fi modificat într-un adevărat birou de lux ambulant.

Nemţii care şi-au făcut un obicei din a stoarce ultimii cai-putere disponibili din motoarele modelelor de serie Mercedes-Benz s-au gândit că ar fi bine dacă ar pune scaune din piele şi un televizor cu diagonala de 106 cm într-o maşină care, de cele mai multe ori, transportă colete.

În total, Brabus Business Lounge (căci acesta e numele dat utilitarei Mercedes) are opt scaune dispuse pe patru rânduri. Fotoliile de pe ultimul rând sunt montate cu faţa înainte şi pot fi scoase dacă oamenii de afaceri care fac tranzacţii cu diamante au nevoie de mai mult spaţiu pentru bagajele pline cu bani gheaţă.

Pasagerii din spate sunt apăraţi de privirile curioşilor de afară cu geamuri fumurii şi opt perdele acţionate electric. De asemenea, există şi un sistem de climatizare îmbunătăţit, dezvoltat în colaborare cu specialistul german Eberspächer.

 

Back to top