Vă invităm sa cititi postarile noastre

Modificari microbuze profesionale

Mercedes-Benz Sprinter transformat într-o casă tapetată cu piele întoarsă de catre Carlex

Am mai văzut dube transformate în birouri ambulante, dar nici una nu avea atât de multă piele întoarsă în interior. Bine că au venit polonezii de la Carlex Design ca să schimbe asta.

Mercedes-Benz Sprinter e o alegere bună pentru firmele de curierat sau antreprenori. Dar, totodată, se pare că este un model preferat de firmele de tuning care vor să creeze birouri sau camere de hotel ambulante. E şi normal, de altfel, având în vedere că este foarte mare, iar companii ca Lexani au intrat deja în jocul luxului în dube.

Acum, polonezii de la Carlex Design s-au gândit să îşi încerce norocul cu un Sprinter, iar rezultatul se numeşte Jet Van. Aici la ProMotor, noi suntem mari fani ai Sprinterului transformat în off-roader, însă am putea să ne obişnuim şi cu nenumăraţii metri pătraţi de piele întoarsă folosiţi de Carlex la proiectul lor. Check fat ass nude cams hd.

Mai mult, există şi elemente placate cu aur de 24 de carate, precum şi mese din lemn vintage, un sistem audio cu 14 difuzoare şi (cel puţin) un televizor 3D. Să fie bine, ca să nu fie rău.

Back to top