Despre noi

“The quality is remembered long after the price is forgotten.” Sir Henry Royce

Peste 5000 de autovehicule modificate

Oferim seriozitate şi calitate raportată la preţul corect atât pentru conversii complete cât şi pentru modificări minore. Personalizarea acestora fiind în funcţie de cerinţele fiecărui client cu care avem un raport contractual.

Variantele noastre constructive sunt garantate să reziste în timp, de aceea întreţinerea corespunzătoare este o necesitate iar în service-ul nostru efectuăm tot începând de la întreţinere, până la reamenajări totale.

Printre clienţi se pot număra reprezentanţele auto din toată ţara: Mercedes Benz, Volkswagen, Ford, Iveco precum şi renumite firme de transport.

Din anul 2004

Avem o bogată experienţă în transformarea autoutilitarelor în autoturisme si microbuze de transport persoane de 5 – 21 locuri, autorizata de R.A.R. prin autorizaţia nr. 740 din 25 octombrie 2018. Respectând normele IRU de clasificare pe categorie, Bus Motor Design SRL vă echipează microbuzele pentru a obţine nivelul de confort dorit.

Oferim variante constructive de lucru omologate atât în ţară cât şi în străinătate, respectând normele Direcţiei 2001/85/CE, putând fi clasificate in: categoria 1, 2 si 3.

Echipările standard sunt completate de dotări care măresc confortul: scaune din pluş, geamuri termopan, trapă cu ieşire de siguranţă din sticlă, aer condiţionat cu distribuţie individuală pentru fiecare rând de scaune, lămpi individuale de citit şi iluminat, lămpi de plafon cu leduri, încălzitor în staţionare Eberspacher cu programare, instalaţie audio–video cu LCD, staţie si microfon, etc.

 

Autovehicule modificate

Furnizori de echipamente omologate CE

Ani de experiență în domeniu

Brandurile noastre

Adaptăm serviciile nostre pentru a lucra cu cele mai fiabile modele a celor mai buni producători.  Experiența noastră tehnică ne permite să executăm proiecte scalabile indiferent de complexitatea acestora

Contactați-ne!

+ 40 744 637 816

Adresa

Strada Morilor 78
Galați, România

Email

office@busdesign.ro

Program:

Luni: 8:00 – 16:00
Marți: 8:00 – 16:00
Miercuri: 8:00 – 16:00
Joi: 8:00 – 16:00
Vineri: 8:00 – 16:00

Trimiteți un mesaj echipei noastre de vânzări

8 + 12 =