Noutati

Vom reda, mai jos, ultimile noutati despre transformari microbuze

Mercedes-Benz Sprinter, o utilitara, transformată într-un birou de lux pe roţi

Cei de la Barbus au dat dovada inca o data de profesionalism

Când te gândeşti la Mercedes-Benz Sprinter îţi imaginezi, de obicei, o dubă albă care transportă marfă din punctul A în punctul B. Dar un Sprinter poate face mult mai multe lucruri, după cum ne arată cei de la Brabus..

Un Mercedes-Benz Sprinter e bun la casa omului. Pe de-o parte, poate să transporte toată mobila din casă dacă vrei să te muţi. Pe de altă parte, poate fi transformat în vehiculul suprem de transport persoane. Şi, după cum ne arată cei de la Brabus, poate fi modificat într-un adevărat birou de lux ambulant.

Nemţii care şi-au făcut un obicei din a stoarce ultimii cai-putere disponibili din motoarele modelelor de serie Mercedes-Benz s-au gândit că ar fi bine dacă ar pune scaune din piele şi un televizor cu diagonala de 106 cm într-o maşină care, de cele mai multe ori, [...]

Am mai văzut dube transformate în birouri ambulante, dar nici una nu avea atât de multă piele întoarsă în interior. Bine că au venit polonezii de la Carlex Design ca să schimbe asta.

Mercedes-Benz Sprinter e o alegere bună pentru firmele de curierat sau antreprenori. Dar, totodată, se pare că este un model preferat de firmele de tuning care vor să creeze birouri sau camere de hotel ambulante. E şi normal, de altfel, având în vedere că este foarte mare, iar companii ca Lexani au intrat deja în jocul luxului în dube.

Acum, polonezii de la Carlex Design s-au gândit să îşi încerce norocul cu un Sprinter, iar rezultatul se numeşte Jet Van. Aici la ProMotor, noi suntem mari fani ai Sprinterului transformat în off-roader, însă am putea să ne obişnuim şi cu nenumăraţii metri pătraţi de piele întoarsă folosiţi [...]

    Back to top